Page 1 of 1

Translations

Posted: Thu Sep 10, 2020 2:00 am
by castroraul

I downloaded the executable, extracted the translations.zip into this folder and started the executable (visualboyadvance-m.exe).
You say one can activate another language via Options => Emulator …, but under Options there is no item Emulator.
So, how can I get a translation working?

Thanks in (visual boy) advance.


Re: Translations

Posted: Fri Sep 11, 2020 12:07 am
by ZachBacon

Your Windows system language has to be set to that language for the translation to be used. That being said, while it is currently not a high ticket feature we are working on at the moment, it's on the docket to eventually include a method to change languages within the app without the need to change the OS language.


Re: Translations

Posted: Fri Sep 11, 2020 12:09 am
by ZachBacon

Also for future issues, post them on github https://github.com/visualboyadvance-m/v ... e-m/issues we tend to be more active there than the forum.